Diktering

 

DIKTERING

 

En professionel dikteringsløsning kan spare dit firma for dyrebar tid og driftsomkostninger. Med den rette opsætning vil I opleve et både intuitivt og let anvendeligt arbejdsflow, der effektiviserer den daglige arbejdsgang betragteligt. Derfor vil det i mange tilfælde være en rigtigt god ide at implementere digital diktering i jeres struktur.


Vi har hos Globe Systems adgang til Skandinaviens største eksperter i digital diktering, som har mange års erfaring med opsætning og vedligehold til bl.a. offentlige institutioner, sygehuse og advokatkontorer.


Vi bidrager med en helhedsorienteret løsning, der er skræddersyet til jeres behov på fire hovedpunkter:


1. Design: Succeskriteriet for en velfungerende dikteringskonstruktion er, at den fuldt og glidende følger jeres struktur i firmaet. Hvad enten der er tale om ekstra sikkerhed til særligt følsomme oplysninger eller fleksibel afsending af diktater til forskellige grupper af modtagere, kan vi tilbyde en fuldt professionel opsætning, der passer til netop jeres behov.
2. Pris: Vi kan garantere jer, at vi giver de mest konkurrencedygtige priser på markedet i forhold til produktomkostninger og knowhow. Dette sikrer jer mod unødige udgifter både nu og i fremtiden.
3. Implementering: En effektiv opsætning og implementering af dikteringsløsninger kræver en særlig ekspertise på området. Det er naturligt for os, at jeres dikteringskonstruktion skal virke optimalt fra start, og derfor tilbyder vi levering og opsætning af alle enheder.
4. Support: Hvis I undervejs skulle få behov for støtte og support, er vi klar til at hjælpe jer med kort varsel. Vi står selvfølgelig også klar, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder, og vi holder jer opdateret i tilfælde af relevante ændringer. Så er I altid i trygge hænder.