Jabra Panacast MS

Skype for Business PC
Varenr.: 42441
(8100-119)

Lagerstatus: På lager

5.195,00 DKK

Jabra Panacast MS er en fremragende kameraløsning til de små møderum, hvor det kan være svært at få alle med i billedet.

Hele tre kameraer i et
Med Jabra Panacast MS får du en konferenceløsning, der består af tre individuelle kameraer i et, der sammen danner et billede på 180°. Intelligent Zoom teknologi indstiller automatisk linsen sig automatisk og sikrer derved, at alle mødets deltagere kommer med i billedet.

Perfekt til de små møderum
Den brede vidvinkel i Jabra Panacast gør det til en perfekt løsning til de mindre lokaler, såkaldte ”huddle rooms”, hvor man presser sig sammen om bordet til et konferencekald. Kameraet får nemlig dækket bredt selv om I sidder tæt på skærmen og dermed kan der spares kvadratmeter, når der skal indrettes møderum.

Høj kvalitet
Jabra Panacast MS leverer video i 4K opløsning og kameraet har Vivid HDR teknologi, som selv sørger for at kompensere for eventuelle dårlige lysforhold.

Nemt at komme i gang
Du kan hurtigt sætte Jabra Panacast MS til din computer eller laptop via USB og så er du klar til at komme i gang. Kameraet er certificeret til Microsoft Skype for Business og er kompatibel med mange af markedets førende softphone løsninger som Cisco Webex, Zoom, Google Hangouts, GoToMeeting, BlueJeans m.fl.

Jabra Panacast MS
  • Jabra Panacast Skype webcam
  • Jabra Panacast konference kamera
  • Jabra webcam
  • Kamera til små møderum
  • Jabra kamera til Skype
  • Panacast webcam