profilbillede

 

Hvorfor vælge Globe Systems?

 

Dengang vi i 1999 etablerede Globe Systems, kunne vi ikke hjælpe med alt det, som vi gerne ville. I dag er det ikke altid nødvendigt at hjælpe med alt det, som vi kan. Vi har målrettet brugt årene på at forstå vores kunders behov og derigennem blive den bedste forhandler af Unified Communications udstyr til erhverv i Danmark.

 

Ved at vælge Globe Systems får du adgang til vores fantastiske team af Danmarks førende eksperter i headset og diktering. Vi sætter os ind i din virksomheds hverdag og sammensætter og leverer de produkter og services, som giver mest værdi for jer.

 

Vi hjælper med bl.a. headset, konferencetelefoner, webcams og dikteringsudstyr for at kunne dække alle kommunikationsbehov i din virksomhed.

Vi designer den rigtige produktløsning til jer.
Vi kan yde service og support på både opsætning og vedligehold.
Vi leverer dagligt fra eget lager og med egne eksperter.
Vi sørger for at være på forkant med udviklingen, så I altid kan være et skridt foran.

Som du sikkert allerede ved, kan du finde mange af de produkter, vi sælger, hos andre forhandlere. Samtidigt er det relativt enkelt at sende et produkt fra et lager til din arbejdsplads.

 

Årsagen til, at mere end hver fjerde af de 1.000 største danske virksomheder bruger os, skal findes i, at vi leverer en helhedsløsning og samtidig bevarer de konkurrencedygtige priser. Derved giver vi din virksomhed mest værdi for pengene.

Vi gør det så godt, at du vil anbefale os til andre.


Kontakt os på 7020 7473 eller service@globesystems.dk og hør mere om, hvordan vi sammen kan gøre din virksomhed endnu bedre.