Jabra Engage 65 Convertible

Skype for Business Bordtelefon PC
Varenr.: 20221
(9555-553-111)

Lagerstatus: På lager

2.729,00 DKK

Jabra Engage 65 Convertible er et let headset på kun 18 g., der bæres med ørekrog. Du kan koble det til din fastnettelefon og computer.

Nem at betjene
Du har mulighed for både at kunne tage imod og afslutte et kald på fronten af basen til Jabra Engage 65 og der er ligeledes knap til at slå mute til og fra. Det samme gør sig gældende på selve headsettet, hvor der også er mulighed for at kontrollere volumen.
Du får en ørekrog med til Jabra Engage 65 Convertible og det er muligt at tilkøbe hoved- og nakkebøjle. På siden af højttaleren er der en indbygget Busylight i form af en LED- ring, der viser dine kolleger, at du er optaget af et kald.

Let headset
Jabra Engage 65 Convertible er med sin vægt på kun 18 g. meget let at bære på øret, hvilket også gør det behageligt at have på i længere tid.
Du kan sagtens forvente at bruge det hele dagen, idet Jabra lover op til 9 timers taletid, og batteriet kan oplades 40% på en halv time under frokostpausen, så du få endnu længere taletid. En fuld opladning tager kun 75 min.

Trådløs frihed
Rækkevidden på Jabra Engage 65 Convertible er op til 100 m., hvilket gør det muligt at gå rundt i lokalet uden at miste kvalitet i samtalen.
Jabra Engage har desuden 256-bit AES kryptering og 128- bit sikkerhedsgodkendelse, hvilket også gør det til et meget sikkert headset.

Klare samtaler
Jabra Engage 65 Convertible er ikke blot en behagelig bæreløsning, men også et headset, som giver dig lyd i bedste kvalitet. Jabra har udviklet Engage serien til at holde lydniveauet konstant i løbet af dagen, så brugeren ikke bliver stresset af svingende volumenstyrke under hver samtale.
Derudover er mikrofonen på Jabra Engage 65 designet til at kunne skelne mellem din stemme og den støj og tale, der er omkring dig. Herved kan den aktivt fjerne de forstyrrende lyde, der er i baggrunden og derved gøre lyden så klar som muligt for den person du taler med.

Samtaler på PC og fastnet
Din fastnet telefon tilsluttes via standard RJ9- stik og hvis den understøtter EHS (elektronisk rørløfter), så kan du tilkøbe en adapter, der giver dig mulighed for at besvare og afslutte kald på dit Jabra Engage 65 headset.
Din PC eller Mac kobles til opladerbasen via USB- kabel, som følger med til Jabra Engage 65. Der er fuld certificering til Microsoft Skype for Business og headsettet er ligeledes kompatibelt med blandt andet Avaya Equinox, Cisco Jabber og Unify.

- Mono headset med ørekrog
- Tilsluttes PC og fastnettelefon
- Headset vejer kun 18 g.
- Op til 9 timers taletid
- Op til 32 timers standby
- Fuld opladning på ca. 75 min.
  (40% opladning på kun 30 min.)
- Indbygget Busylight på højttaler
- Certificeret til Skype for Business
- Hoved- og nakkebøjle kan tilkøbes

Data Sheet EN

Tech Sheet EN

Jabra Engage 65 Convertible
  • Jabra Engage Convertible
  • Jabra Engage 65 headset
  • Jabra Engage 65 hovedtelefon
  • Trådløst Skype headset
  • Engage headset med ørekrog
  • Jabra headset til kontor