Jabra Engage 75 Convertible

Skype for Business Bordtelefon Mobiltelefon PC
Varenr.: 20271
(9555-583-111)

Lagerstatus: På lager

3.095,00 DKK

Jabra Engage 75 Convertible passer enhver bærestil og vejer kun 18 g. Du kan let forbinde både din Apple iPhone og Android smartphone via bluetooth og ligeledes koble basen til fastnettelefon og computer.

Enkelt design
Jabra Engage 75 Convertible leveres med både nakkebøjle, hovedbøjle og to ørekroge i forskellige størrelser. Hermed kan du vælge den bærestil, der passer dig bedst.
På højttaleren af Jabra Engage 75 sidder en LED- ring, der fungerer som Busylight og den viser dine kolleger, at du er optaget af en samtale, så du ikke bliver forstyrret.
Der sidder tillige knapper til justering and mute og volumen, og der er knap til styring af besvarelse og afslutning af kald.
På basen af Jabra Engage 75 finder du knapper til de samme funktioner. Derudover er der også et display med menu, der nemt guider dig igennem opsætning af dit headset.

Batteri
Du får op til 9 timers taletid på batteriet i Jabra Engage 75 Convertible og en fuld opladning tager ca. 75 min. Du kan derfor roligt regne med, at dit headset kan nå at lade op natten over.
I tilfælde af du har glemt at sætte dit headset til opladning kan du hurtigt oplade 40% på kun 30 min. og 80% på 60 min.

Sikkerhed og rækkevidde
Jabra Engage 75 anvender en DECT standard med 256-bit AES kryptering med 128-bit godkendelsesstandard, som gør det til et af de sikreste headset på markedet.
Derudover har det en rækkevidde på op til 100 m., så du behøver ikke bekymre dig om at miste signalet under en samtale, hvis du lige skal hente en kop kaffe.

Højttaler og mikrofon
Der er indbygget software i højttaleren på Jabra Engage 75, som sørger for at holde lydniveauet konstant i løbet af dagen. Dette forebygger de stressgener, der normalt vil kunne forekomme ved høje udsving i volumen.
Jabra Engage 75 Convertible sørger for at du går tydeligt igennem til din kunde. Mikrofonen registrerer både tale og støj omkring dig, og filtrerer det fra, så det kun er lyden fra din stemme, der bliver hørt.

Forbundet til det hele
Du kan koble Jabra Engage 75 til din fastnettelefon via standard RJ9- stik og hvis den har understøttelse af elektronisk rørløfter (EHS), så kan du tilkøbe Jabra LINK EHS adapter, som gør det muligt at besvare og afslutte kald på selve hedsettet.
Jabra Engage 75 har også indbygget Bluetooth 5.0 i basen med understøttelse af NFC, så du hurtigt kan danne parring med din smartphone. Det er muligt at have to aktive Bluetooth forbindelser på samme tid, så du kan f.eks. have både din private mobil og din smartphone fra firmaet koblet til på samme tid.
På bagsiden af basen er der også to USB-udgange, der ligeledes lader dig tilkoble to computere samtidigt.

Software og softphone
Jabra tilbyder gratis deres egen Jabra Direct software, hvor du kan holde dit Jabra Engage 75 headset opdateret og ændre indstillinger.
Du kan dog sagtens sætte Jabra Engage 75 Convertible og forvente, at det kører plug n’ play. Det er nemlig certificeret til Skype for Business og er tillige kompatibel med kendte softphone leverandører som Cisco og Unify.

- Mono headset
- Tilsluttes op til 5 enheder på en gang
  (2 bluetooth, 2 USB og 1 fastnet)
- Headset vejer kun 18 g.
- Bluetooth 5.0 & NFC
- Op til 9 timers taletid
- Op til 32 timers standby
- Fuld opladning på ca. 75 min.
  (40% opladning på kun 30 min.)
- Indbygget Busylight i højttaler
- Certificeret til Skype for Business
- Inkl. nakke- og hovedbøjle og 2 stk. ørekroge

Data Sheet EN

Tech Sheet EN

Jabra Engage 75 Convertible
  • Engage 75 Convertible
  • Jabra Engage 75 ørekrog
  • Engage 75 Hovedbøjle
  • Engage 75 Nakkebøjle
  • Engage 75 Headset
  • Engage 75 Skype headset
  • Jabra Skype headset