Jabra Engage hos Globe Systems


JABRA ENGAGE - TRÅDLØSE HEADSET I VERDENSKLASSE2018 er året hvor Jabra lancerer den længe ventet afløser til deres populære Jabra Pro headset og navnet på den nye serie er Jabra Engage, som består af modellerne Engage 65 og Engage 75.

 
Jabra har ifølge eget udsagn haft 40 ingeniører til at designe den nye Engage serie og de har sammenlagt brugt 115.440 timer på at udvikle de nye headset.
De lover taletid på op til 13 timer, rækkevidde på op til 150 m. og selvfølgelig den bedste lyd.

Det er derfor med spændthed, at vi venter på at se, om Jabra Engage kan blive en værdig afløser til Jabra PRO serien.

 

Vi tager her et kig på hvad man kan forvente sig af de nye headset og hvad de kan.


Forbedret DECT
Jabra Engage Dect
Idet mange virksomheder har rykket deres arbejdsstationer ind i det åbne kontormiljø, sidder der typisk mange medarbejdere tæt samlet, hvilket selvfølgelig også betyder flere headset i det samme fysiske rum.
Hvor mange headset der kan anvendes i et lokale afhænger af indretning, møbler, støjvægge osv. Metalreoler og glasoverflader kan også have indflydelse på interferens.
Med Jabra Engage har Jabra’s ingeniører skabt et produkt, der gør det muligt at anvende tre gange så mange headset som deres tidligere trådløse modeller i samme fysiske areal.
Den nye DECT standard i Jabra Engage komprimerer data meget mere effektivt, hvilket også gør det nemmere, hurtigere og mere præcist at transmittere lyden fra headset til base. Til sammenligning vil der i samme område kunne anvendes 160 stk. Jabra Engage headset med wideband lyd, hvor man før anbefalede maksimalt at bruge 50 stk. Jabra Pro.

Se mere (PDF) Jabra Engage DECT White Paper


Et af markedets sikreste DECT headset
Jabra Engage leverer ekstra DECT sikkerhed
Cybercrime er et hurtigt voksende problem i vor tids onlineverden. Derfor er fortrolige samtaler i banksektoren, blandt jurister, i militæret, det offentlige osv. oplagte mål for aflytning blandt digitale kriminelle. For en virksomhed med megen kommunikation er det derfor vigtigt at sikre sig mod sådanne angreb.
Jabra Engage giver dig en øget sikkerhed med 256-bit AES kryptering og 128-bit sikkerhedsgodkendelse. Der anvendes algoritmer efter FIPS 140-2 standarden, der er et krav hos det amerikanske militær.
Rent praktisk betyder der, at et Jabra Engage headset kun kan parres med en base (og derved udveksle data) via fysisk kontakt mellem de to enheder.
Når et kald sættes i gang dannes en krypteret forbindelse mellem Jabra Engage headset og base, og her anvendes en hemmelig krypteringsnøgle, der er blevet dannet i det øjeblik parring med opladerbasen er foretaget. Dvs. et ikke-parret headset vil ikke kunne anvendes med basen.
Mens man har gang i sit kald, skifter krypteringen hvert minut for at gøre det endnu sværere at bryde sikkerheden.

Se mere (PDF) Jabra Engage DECT Security White Paper


Indbygget Busylight
Jabra Engage har indbygget Busylight
Hele Jabra Engage serien har indbygget Busylight i headsettet, som kommer sig til udtryk som en rund LED-indikator på Convertible varianterne. Jabra 65/75 Mono og Stereo har både Busylight lys på siden af højttaleren og på spidsen af mikrofonen.
Busylight indikerer overfor dine omgivelser, at du er optaget. Hvis du derfor sidder og lytter til et webinar, sidder i Skype møde eller lytter til en kunde, så vil dine kolleger kunne se, at du ikke må forstyrres.
Jabra Engage kan dermed spare brugeren for mange forstyrrelsen i løbet af dagen og hjælpe med at holde fokus på de vigtige samtaler.
Busylight kan være et vigtigt værktøj især i virksomheder, hvor man sidder i åbne kontormiljøer, hvor der er udfordringer både med akustik og tab af fokus på grund af forstyrrelser.

Kunsten at vælge det rigtige headset
Jabra Engage kan kobles til alle telefoner
Jabra Engage 65 og Jabra Engage 75 er navnet på de to modeller i serien du kan vælge mellem. På overfladen kan de ligne hinanden, men der er dog forskel. Primært handler det om hvad du skal forbinde dit headset til.

Jabra Engage 65 har mulighed for at blive koblet til fastnettelefon via RJ9 headset- stik. Hvis telefonen understøtter EHS (Electronic Hook Switch) kan du tilkøbe en Jabra LINK EHS adapter, som gør det muligt at besvare og afslutte kald på dit headset, når du f.eks. er væk fra din plads.
Det er også muligt at forbinde Jabra Engage 65 til din PC eller Mac via det medfølgende USB- kabel. Så kan du bruge dit headset sammen med en softphone løsning på computeren.

Jabra Engage 75 har to USB udgange, så du kan faktisk tilkoble to computere på samme tid. F.eks. kan du have både din stationære computer og din laptop tilsluttet på samme tid.
Ligesom Jabra Engage 65 kan du også her forbinde opladerbasen til en fastnettelefon og ligeledes benytte elektronisk rørløfter til at besvare indgående kald.
Her stopper det dog ikke der med Jabra Engage 75. Den har nemlig også Bluetooth 5.0 indbygget i basen og den kan have to aktive forbindelser på samme tid. Dvs. du kan vælge at parre både din smartphone og tablet til dit Jabra headset på samme tid. Jabra Engage 75 har også understøttelse af NFC, der gør det hurtigt at komme i gang.

Den største forskel på de to modeller er altså om du har behov for at anvende Bluetooth og tilkoble din mobiltelefon til Jabra Engage. Lad os dog tage et nærmere kig på de Jabra Engage serien, der hver kommer i seks varianter.

Jabra Engage 65
Jabra Engage 65 findes i tre varianter
Jabra Engage 65 kan som nævnt forbindes til fastnettelefon og computer via USB. Der medfølger USB-kabel og standard RJ9- kabel til bordtelefon. Derudover er der selvfølgelig strømforsyning med i pakken og en Quick Start Guide til at hjælpe dig med at komme i gang med dit Jabra Engage headset.

Jabra Engage 65 Mono er som navnet antyder et headset med én højttaler og leveres med en solid hovedbøjle, men det er også muligt at tilkøbe nakkebøjle.
Batteriet giver op til 13 timers taletid og kan tåle op til 52 timers standby før det skal genoplades. En hel opladning klares på ca. 90 min, men du f.eks. kan oplade dit Engage headset en halv time i frokostpausen og så er batteriet allerede oppe på 40%.

Se Jabra Engage 65 Mono her


Jabra Engage 65 Stereo leveres med en solid hovedbøjle, der ligeledes har bløde puder på højttalerne. Det egner sig derfor godt til brugere i det åbne kontormiljø, som har mange samtaler i løbet af dagen. Med lyd i begge ører er det nemmere at holde fokus på samtalen og mikrofonen sørger ligeledes for at fjerne baggrundsstøj, så din kunde også får en god oplevelse af samtalen.
Med Jabra Engage 65 Stereo får du op til 13 timers taletid på en opladning. Det tager ca. 1½ time at oplade, så du kan sagtens forvente, at det er klar, når du møder ind om morgenen. Du kan dog også fortage en hurtig opladning på 30 min., hvor Jabra Engage batteriet allerede vil være på 40%.

 
Se Jabra Engage 65 Stereo her


Jabra Engage 65 Convertible leveres med ørekrog, så headset kan bæres på selve øret. Det er dog også muligt at købe både hoved- og nakkebøjle som ekstra tilbehør. Det er et meget let headset på kun 18 g. og er designet til at sidde, så brugeren kan have det på i længere tid uden gener. Det kan f.eks. være receptionisten, der tager en del kald i løbet af dagen, men samtidig har mange gæster, som kommer og går. Her er Jabra Engage 65 Convertible et diskret headset, som man ikke hele tiden behøver at tage af og på.
Batteriet giver op til 9 timers taletid og det kan oplades hurtigt. Jabra Engage 65 Convertible kan oplades 40% på kun 30 min. og en fuld opladning tager ca. 75 min.

 
Se Jabra Engage 65 Convertible herJabra Engage 75
Jabra Engage 75 kan forbindes til alt
Med Jabra Engage 75 er du nærmest helgarderet med hensyn til tilslutningsmuligheder. I opladerbasen er der integreret Bluetooth 5.0, hvor du med NFC hurtigt kan danne parring med din Apple iPhone eller Android smartphone. Det er muligt at have to Bluetooth enheder forbundet på samme tid.
Jabra Engage 75 kan på samme måde som Engage 65 kobles til fastnettelefon via standard RJ9- stik og igen er det muligt at tilkøbe Jabra LINK EHS adapter, der gør det muligt at besvare og afslutte kald på dit headset. Det kræver dog, at telefonen har understøttelse af elektronisk rørløfter.
På bagsiden af basen til Jabra Engage 75 er der to USB- udgange, der kan forbindes med både PC og Mac, så du kan også anvende headsettet sammen med en softphone løsning som f.eks. Skype for Business og Cisco Jabber.
Der medfølger strømforsyning til opladerbasen, USB- kabel til computer, kabel til at forbinde fastnettelefon og en Quick Start Guide.

Jabra Engage 75 Mono har én højttaler og bæres som udgangspunkt med hovedbøjle, men der følger også en nakkebøjle med i pakken. Du har derfor også mulighed for at bære dit Engage headset bag om hovedet, hvis du foretrækker det.
Du kan roligt forvente at kunne tale i Jabra Engage 75 hele dagen. Batteriet holder nemlig op til 13 timers tale og det tager kun 1½ time at lade helt op. Hvis du dog har glemt at sætte headset i basen dagen før og skal hurtigt i gang kan Jabra Engage 75 Mono oplade 40% af batteriet på kun 30 min.

 

 
Se Jabra Engage 75 Mono herJabra Engage 75 Stereo bæres med hovedbøjle og giver dig rigtig god lyd i begge ører. Det gør det også nemmere at holde fokus på samtalen, især hvis man sidder i et storrumskontor, hvor der er tale og telefoner, der hele tiden ringer. Lige så vigtigt kan mikrofonen registrere baggrundsstøj og fjerne det, så det kun er din stemme, der går klart og tydeligt igennem til din kunde.
Med op til 13 timers taletid holder batteriet sagtens til en almindelig arbejdsdag og da det kun tager ca. 90 min. at oplade kan du roligt forvente det er klar til brug, når du møder ind om morgenen. Ønsker du at være på den sikre side kan du også sætte det til opladning i frokostpausen, idet 30 min. allerede giver 40%.


Se Jabra Engage 75 Stereo herJabra Engage 75 Convertible er en alsidig løsning, som giver dig tre bæremuligheder. Der medfølger standard hovedbøjle og så er der ørekroge i to størrelser samt en nakkebøjle.
Selve headsettet vejer kun 18 g. og gør det derfor til et af de letteste DECT headset på markedet. Det er designet til at kunne bæres i længere tid uden gener. Det passer godt ind på hjemmekontoret eller i receptionen, hvor man måske gerne vil have et headet, der sidder lidt diskret og som ikke er nødvendigt at tage af og på hele tiden.
Med Jabra Engage 75 Convertible kan du tale op til 9 timer på en fuld opladning, som tager ca. 75 min. Hvis du ønsker at lave en hurtig opladning i løbet af dagen kan batteriet nå op på 40% på kun 30 min.

 
Se Jabra Engage 75 Convertible herSoftware og Softphone
Jabra Engage er kompatibel med mange softphones
Du kan tilføre dit Jabra Engage headset endnu mere kvalitet, hvis du benytter Jabra’s gratis Jabra Direct software, som kan hentes på deres hjemmeside. Når dit headset er tilsluttet din computer vil du automatisk få at vide om der er opdateringer tilgængelige som enten giver dig ekstra funktioner eller leverer evt. fejlrettelser.
Med Jabra Direct har du også mulighed for at se og ændre indstillinger på dit Jabra Engage headset. Programmet agerer også som ”tolk” til mange af markedets førende softphone løsninger, så du kan få fuld kaldstyring på dit Jabra Engage headset. Af understøttede softphones kan blandt andet nævnes Avaya Equinox 3.0 og nyere, Avaya Communicator 2.1 og nyere, IBM Sametime, ShoreTel m.fl.

 
Se mere (PDF) Jabra Direct Data Sheet

Jabra Engage serien er i sig selv certificeret til Microsoft Skype for Business og behøver altså ingen software for at være plug n’ play – den skal blot sluttes til computeren og så kan du foretage kald i Skype. Jabra Engage 65/75 Mono og Stereo varianterne opfylder desuden også kravene til den udvidet Skype for Business Open Office certificering, som blandt andet omhandler mikrofonens evne til at agere i støjfyldte storrumskontorer.
Derudover er Jabra Engage også kompatibel med softphone leverandører som Unify og Cisco.

Engage, Engage, Engage!
Jabra Engage serien - få et overblik
Hvis du ønsker et samlet overblik over hele Jabra Engage serien kan du se alle varianter på vores shop.
Her kan du se priser og læse mere detaljeret beskrivelser af produkterne.

Jabra Engage serien


 

Du kan også se på vores shop hvilket tilbehør, der findes til Jabra Engage serien:

Jabra Engage tilbehør