Logitech GROUP

Skype for Business Mobiltelefon PC
Varenr.: 99752
(960-001057)

Lagerstatus: På lager

7.999,20 DKK

Alsidig konferenceløsning

Logitech GROUP er en fantastisk konferenceløsning til firmaer, der ikke ønsker at skulle investere en formue i at kunne holder møder. Derudover er det et mobilt produkt i den forstand, at det er nemt at flytte rundt på - altså er man ikke afhængig af faste møderum. I kobler den blot til en laptop eller mobiltelefon og så er I klar til at holde et møde.

Via USB-stikket tilsluttes PC og så kan I foretage kald via Microsoft Lync, Skype for Business, Cisco Jabber og lignende løsninger. Det er ligeledes muligt at parre Logitech GROUP til mobiltelefon via bluetooth med NFC går det som en leg at sætte op.

 

Se hvor nemt det er på denne video

 

 

Video

Kameraet der følger med filmer med 30 billeder i sekundet i FullHD 1080P, så man tydeligt kan se mødets deltagere i den anden ende af samtalen. Det kører desuden med H.264 komprimering med scalerbar video (SVC), som aflaster computeren idet billedbehandlingen foregår i selve kameraet. Derudover har det et synsfelt på 90 grader en panoreringsvidde på 260 grader samt 130 graders vipning. Det er ligeledes muligt at lave 10x zoom, hvis man f.eks. skal vise noget på en tavle eller et produkt på et bord. Der medfølger ligeledes en fjernbetjening, der kan styre alle disse funktioner fra konferencebordet uden at skulle rejse sig.

 

Lyd

Logitech Group løsningen indeholder også en speakerphone, der dækker en diameter på op til 6 m. omkring den. Den er plug n' play kompatibel via USB og understøtter HD lyd, så I får den bedste kvalitet under en samtale.

Den har ligeledes fire indbygget retningsbestemte mikrofoner, det intelligent sørge for at fjerne ekko og gøre lyden tydelig fra den, der taler. Har I behov for at bruge Logitech Group til møder med flere deltagere kan der tilkøbes ekstra mikrofoner, der udvider rækkevidden til 8,5 m., så den der sidder længst væk også høres klart.

 

Installationsvideo

 

 

- Fuld HD 1080p med 30 billeder pr. sekund

- 10 x zoom uden tab

- 90-graders synsfelt
- 260-graders panorering
- 130-graders vipning

- UVC 1.5 og H.264 SVC

- Carl Zeiss®-objektiv med autofokus
- Speakerphone

- Fire retningsuafhængige mik. med 6 m. i rækkevidde i diameter

- Fjernbetjening

- Bluetooth og NFC

 

Data Sheet DK

Data Sheet EN

 

Logitech Group
  • Logitech Group konference
  • Logitech Group konferancekamera
  • Logitech-Group
  • Logitech Group kamera
  • Logitech Group mødeløsning