Møderumsløsninger

Få hjælp til at finde den rigtige løsning

 
Når man skal indrette sit møderum kan det godt være lidt af et virvar at finde rundt i alle de forskellige løsninger, der findes på markedet. Hos Globe Systems har vi specialiseret os i at levere videokonferenceudstyr i høj kvalitet til især små- og mellemstore møderum. Du er velkommen kontakte Globe Systems for at høre mere om vores løsninger eller se mere her på siden.

  Skærme til møderum
 

TV og Touchskærme til mødelokalet

 
Skærmen er som regel samlingspunktet i et møderum og det er derfor vigtigt, at man tager højde for behov som størrelse, tilslutnings- muligheder og evt. touch feature.

  Skærme til møderum
 

Kamera til videokonference


Når man skal holde møde i Skype for Business eller på andre softphone platforme er det vigtigt, at man kan blive set klart og tydeligt. Et webcam til onlinemøder skal kunne kompensere for lysforhold, levere billeder i høj opløsning og fange alle deltagere i rummet.

  Webcams til møderum
 

Videokonferenceudstyr til møderummet

 
Ønsker I en pakkeløsning klar til brug har vi i Globe Systems en del forskellige muligheder, som passer både til små møderum og større konferencelokaler.

  Videokonferenceudstyr til møderum
 

Speakerphones


En populær og mobil løsning, der i de fleste tilfælde blot handler om at sætte et USB- stik i sin laptop og så er man klar til at foretage et mødekald uanset om det er i konferencelokalet, på hjemmekontoret eller ude hos kunden.

  Speakerphones til møderum
 

Tilbehør til videokonference


Hvis skærmen skal hænge rigtigt skal man også have et ordentligt vægbeslag og ønsker man, at gøre lyden endnu bedre kan man købe ekstra mikrofoner. Se vores udvalg af tilbehør til videokonference.

  Tilbehør til møderum