Poly Studio

Skype for Business PC
Varenr.: 55415
(7200-85830-101)

Lagerstatus: På lager

6.999,00 DKK

Poly Studio er en audio og video soundbar designet til at give de små mødelokaler et løft, så de kan levere lyd og billede i professionel kvalitet. Løsningen sørger for at I kan have fokus på mødet uden at skulle tænke teknisk, idet Polycom Studio automatisk zoomer ind på den, der taler og ligeledes sørger for at lyden opfanges derefter.

Kompatibel med det hele
Polycom Studio kobles let til din computer via USB og er kompatibel med mange af markedets kendte konference softwareløsninger såsom Skype for Business, Cisco Webex, Microsoft Teams, GoToMeeting, Google Hangouts, Amazon Chime, BlueJeans, Zoom m. fl.

Fremragende billeder
Kameraet i Polycom Studio optager i UHD 4K kvalitet og giver et skarpt billede til videokonferencekaldet. Der sidder ligeledes 120° vidvinkel linse i, der sørger for at få alle mødet deltagere med selv, når kameraet sidder monteret tæt på bordet.
Samtidig leverer Polycom Studio en auto framing feature, der sørger for at zoome ind og stille fokus på den person, der taler.

Klar lyd
På samme måde kan mikrofonerne Polycom Studio automatisk sætte fokus på den talende mødedeltager, så man er sikker på, at lyden går klart igennem til personerne i den anden ende af kaldet.
Med Polycoms NoiseBlock teknologi fjernes støjende elementer fra f.eks. raslende papir, chips poser eller andre forstyrrende elementer, der nu kan finde sig vej ind i mødelokalet. Når der registreres høje lyde, der ikke er tale fjerner Polycom Studio dem.
Derudover danner mikrofonen i soundbaren også et akustisk skjold omkring mødedeltagerne, så baggrundslyde fra det åbne kontor ikke forstyrrer samtalen.


- UHD 4K kamera
- 120° vidvinkel linse
- NoiseBlock og Acoustic Fence teknologi fjerner støj
- Auto framing stiller fokus på den, der taler
- Nem installation
- Vægbeslag, fjernbetjening og 5 m. USB- kabel medfølger

Data Sheet EN

Polycom Studio
  • Polycom Studio konferenceløsning
  • Konferenceløsning til mødelokale
  • Polycom Studio møderumsløsning
  • Polycom Studio konference kamera
  • Polycom Studio soundbar
  • Polycom Studio videoløsning
  • Polycom Studio fjernbetjening