Poly Savi W8210-M Office

Skype for Business Bordtelefon Mobiltelefon PC
Varenr.: 25285
(207322-02)

Lagerstatus: På lager

3.295,00 DKK

Plantronics Savi 8210-M er en alsidig løsning til Skype for Business, fastnettelefon og smartphone. Du får her et headset i høj kvalitet til det hele.

Velegnet til det åbne kontor
Med Savi W8210-M får du et headset, der giver dig høj komfort til brug hele dagen. Højttaleren sidder behageligt på øret med blød læderpude. På hovedbøjlen sidder der også en hovedstøtte, som sørger for, at dig Plantronics headset ikke glider og irriterer mens du har det på. Selv headsettet vejer kun 115 g., hvilket gør, at du sagtens kan det på til de lange samtaler.

Bliv hørt tydeligt
Mange erfarer, at skønt det kan både kan være en fordel og en udfordring at skulle arbejde i åbne kontormiljøer – især hvad angår baggrundsstøj. Man kan godt blive lidt bekvemt, hvis man følger, at en kunde bliver generet af de lyder og samtaler, der omringer en.
Her får du med Plantronics Savi 8210 et fantastisk værktøj til dine samtaler, som har en mikrofon af højeste kvalitet. Under samtalen sørger dit Plantronics headset for, at din stemme kommer i fokus og støj omkring dig bliver filtreret fra. Du behøver altså ikke løbe ud af lokalet for at få ro til din samtale.

Hurtigt i gang
Plantronics Savi W8210-M er hurtigt at sætte op og forbinde til din telefoniløsning. Basen har enkle knapper, der gør den nem og intuitiv at betjene.
På selve dit Savi 8210 headset kan du selvfølge besvare og afslutte kald. Du kan også nemt slå mikrofonen fra, hvis du lige hurtigt skal spørge en kollega om noget. Under samtale er det også muligt at justere volumen direkte på dit trådløse headset.

Lang taletid og rækkevidde
Savi 8210-M giver dig op til 180 m. rækkevidde, så du kan sagtens gå væk fra din plads under en samtale, hvis du skal have fat i nogle papirer eller hente en kop kaffe.
Du behøver heller ikke bekymre dig for at løbe tør for strøm, idet batteriet på Plantronics Savi W8210-M giver dig op til 13 timers taletid.
Det er hurtigt at lade dit Savi 8210 headset og en fuld opladning tager ca. 3 timer, så du kan sagtens sætte det til opladning, når du går hjem og forvente, at det er klar til brug dagen efter.

Et headset til det hele
Plantronis Savi 8210-M kan kobles til de fleste fastnettelefon på markedet og hvis din telefon understøtter EHS (Electronic Hookswitch), så kan du tilkøbe en adapter, der gør det muligt at besvare og afslutte kald direkte på dit headset.
Denne funktion kræver ingen ekstra adapter, når du forbinder din iPhone eller Android smartphone til Savi 8210 basen, som har indbygget Bluetooth.
Svarfunktionen er også standard til Skype for Business, når du forbinder dit Plantronics Savi 8210 headset til din PC eller Mac.

Konferencekald
Hvis I jeres virksomhed har behov for at bruge samtaler til oplæring, så kan man på Savi 8210 tilkoble op til tre ekstra headset på samme tid og lade sine kolleger deltage i samtalen eller blot lytte med.

- Mono Dect headset
- Op til 180 m. rækkevidde
  (10 m. via Bluetooth 4.1)
- Op til 13 timers taletid
- Op til 50 timers standby
- Oplades på ca. 3 timers
- Noise Cancelling mikrofon
- Ringehøjttaler i basen
- Pude i kunstlæder
- Headset vejer kun 115 g.
- Certificeret til Microsoft Skype for Business

Data Sheet EN

Plantronics Savi W8210-M
  • Plantronics Savi 8210-M
  • Plantronics Savi 8210 Skype headset
  • Savi W8210 headset
  • Savi 8210 til Skype
  • Plantronics trådløst headset
  • Plantronics 8210 headset