Plantronics Voyager 8200 UC Black

Skype for Business Mobiltelefon PC
Varenr.: 25681
(208769-01)

Lagerstatus: På lager

2.699,00 DKK

Plantronics Voyager 8200 UC er udviklet til dig, som arbejder både på kontoret og på farten, og har brug for at kunne koncentrere dig 100% om dine opgaver. Du får her et støjreducerende headset, der er designet til brug på både mobil og computer – uanset hvor du er.

Aktiv støjreducering
Det godt være svært at fordybe sig i en mail eller anden tekst, når du sidder i larmende omgivelser som i f.eks. ventehallen i lufthavnen, i toget, eller bare i det åbne kontormiljø. Voyager 8200 er udstyret med ANC teknologi (Active Noise Cancelling), som via højttalerne fjerne baggrundsstøj omkring dig. Der sendes en form for hvid modstøj ind i ørerne til at udligne lydbølgerne fra talende kolleger, kopimaskinen der kører løs og flymotoren, når du er på forretningsrejse.
Der er dog også indbygget en open-mic funktion, der gør det muligt manuelt at slå Voyager 8200 til at lukke lyden ind, hvis du gerne vil kunne høre en kollega taler til dig, når du f.eks. bare sidder og hører netradio.

Bliv hørt klart og tydeligt
Det er ikke kun dig selv, der får gavn af Plantronics Voyager 8200 UC smarte støjregistrering. Din tale bliver nemlig registreret af mikrofoner i både venstre og højre højttaler. Det danner en virtuel boble omkring din mund, hvilket gør Voyager 8200 i stand til at adskille støj fra tale, så den du taler med hører dig tydeligt uden gener fra støj omkring dig.

Hurtigt forbundet
Plantronics Voyager 8200 UC forbindes let til din mobiltelefon via bluetooth eller NFC. Sidder du i flyveren kan du naturligvis også forbinde via det medfølgende 3.5 mm jack-kabel.
Du får også en Plantronics BT 600 bluetooth USB dongle med i pakkken, som du kan koble til din computer. Så er du straks kørende til softphones som såsom Microsoft Skype for Business, Avaya Communicator, Cisco Jabber, mfl.

- Rækkevidde op til 10 m.
- Rækkevidde op til 30 m. til Bluetooth Class 1 enheder
- Bluetooth 4.0 NFC
- Op til 20 timers taletid
- Standby tid op til 1 måned
- Ladetid ca. 3 timer
- Vejer 289 g.
- Aktiv støjreducering (ANC) og DSP
- Styr musikafspilning på headsettet
  (Skift nummer, volumen)
- Besvar/afslut opkald på headsettet
- Multipoint-teknologi (forbind med to enheder på én gang)
- Voice alerts informerer om lavt batteriniveau, forbindelsstatus m.m.
- Headsettet beskyttes på farten af den medfølgende stofpose
- Batteri indikator vises på iPhone telefoners display
- USB-ladekabel og 3.5 mm jackkabel medfølger
- Plantronics BT 600 bluetooth USB dongle medfølger

Data Sheet EN

Plantronics Voyager 8200 UC Black
  • Voyager-8200 støjreducerende headset
  • Plantronics Voyager 8200
  • Voyager 8200 ANC
  • Plantronics Voyager 8200 headset
  • Voyager 8200 headset