Polycom MSR 300

Skype for Business Mobiltelefon PC
Varenr.: 42503
(MSR300KIT)

Lagerstatus: På lager

36.595,00 DKK

Polycom MSR 300 er en sampak af noget af det bedste udstyr Polycom har at tilbyde. Du får en konferencetelefon i topklasse, et webcam med høj billedkvalitet og en nem og intuitiv skærm til at styre det hele på. Få dit Skype møde op at køre i løbet af ingen tid.

Polycom MSR Dock
Polycom har integreret en Microsoft Surface i deres dock, hvori der er installeret et interface som brugeren vil kunne genkende fra Skype for Business. Det er låst på enheden, så brugerne ikke kan komme til at navigere sig ind ”bag ved” i Windows.
Når man nærmer sig Polycom MSR Dock, så tænder den automatisk, idet der er indbygget sensorer. Når møderummet er booket står mødet klar på skærmen og man skal bare foretage et klik for at hoppe på, så er man i gang.
Under mødet er det nemt at hive andre deltagere ind i kaldet, som man kender det fra Skype. Det er ligeledes muligt at styre indholdet på mødelokalets skærm, så man kan vælge at skjule deltagere og f.eks. maksimere en PowerPoint.
Man kan nemt tilslutte sin laptop til docken via HDMI og så bliver Windows skrivebordet delt med de andre mødedeltagere.

Polycom Trio 8800
Et godt Skype møde kræver en god konferenceenhed og det får man i særdeleshed med Polycom Trio 8800. Den har en fremragende højttaler, som giver en fyldig lyd i mødelokalet, så alle kan følge med. Der er desuden indbygget 3 mikrofoner, som dækker i en omkreds af 6 m., så alle ved bordet bliver hørt tydeligt i den anden ende af samtalen.

Polycom EagleEye MSR Camera
Et særdeles lækkert motoriseret webcam, som kan styres via den medfølgende fjernbetjening. Man kan altså panorere kameraet under mødet og zoome ind på et whiteboard, eller et produkt, der vises frem på bordet.
Kameraet har 12x optisk zoom og optager video i 1080p HD video med 30 fps. Det kan låses til en standard ”hjemme” position og tilsluttes Polycom MSR Dock via USB.

- Polycom MSR Dock med Microsoft Surface
- Polycom Trio 8800 konferencetelefon
- Polycom EagleEye MSR Camera
- Skype for Business certificeret
- Intuitiv ”nemt-for-alle” betjening
- Tænder automatisk

 

Data Sheet EN

Polycom MSR 300
  • Polycom Trio 8800 konferencetelefon
  • Trio 8800 telefon
  • Polycom MSR Dock
  • Polycom EagleEye MSR Camera
  • Polycom MSR system til Skype
  • Polycom MSR 300 Skype møde
  • Polycom MSR 300 til møder