Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit EagleEye Mini

Skype for Business Mobiltelefon PC
Varenr.: 42430
(7200-85310-019)

Lagerstatus: På lager

15.405,00 DKK

DETTE PRODUKT ER UDGÅET

Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit gør det let for dig og dine kolleger at foretage et mødekald i høj kvalitet. Du kan desuden nemt dele dit skrivebord på mødelokalets storskærm.
Pakken består af Trio 8800 konferencetelefon, RealPresence Visual+ boks og Polycom EagleEye Mini webcam.

Kom hurtigt i gang på Skype og mobilen
Med sit 5” farvedisplay er Polycom Trio 8800 nem at gå til. I kan vælge at have et dedikeret Skype login til enheden, eller man kan let logge ind med sit eget personlige Skype brugernavn, når mødet skal i gang. Derudover er det også muligt at anvendte Trio 8800 som en højttaler- og mikrofonløsning til sin mobiltelefon ved hurtigt at forbinde via Bluetooth/NFC.

Fantastisk lyd
Polycom er kendt for at lave kvalitetsprodukter og Polycom Trio 8800 er ingen undtagelse. Konferencetelefonen har en rigtig god højttaler, der giver en fyldig lyd – også hvis man vil afspille video eller lignende i forbindelse med sit møde.
Der er tre støjreducerende mikrofoner indbygget i Trio 8800, som dækker 360 grader i en omkreds på ca. 6 m., så alle rundt om bordet bliver hørt klart og tydeligt.

Den visuelle oplevelse
Når du køber Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit får du også et Polycom EagleEye Mini webcam, der filmer i HD 1080p. Det har en synsvinkel på 73,7 grader og kan sættes diskret ovenpå eller under mødelokalets skærm.
I pakken medfølger også Polycom Visual+ boks, der ligeledes kobles til den skærm man ønsker at benytte til sit møde. Herigennem kan man så dele skrivebord, PowerPoints, Excel ark, video og meget mere.
For at gøre det nemt og intuitivt for brugeren har Polycom integreret understøttelse af AirPlay og Miracast i Visual+, så både medarbejdere og gæster nemt kan dele deres præsentationer på storskærmen.

Gør mødet endnu større
Hvis jeres virksomhed holder større konferencemøder kan I vælge at udvide Polycom Trio 8800 Collaboration Kit med ekstra mikrofoner, som kan købes særskilt. Herved får man større dækning omkring bordet og det giver mulighed for at have flere deltagere med på kaldet i samme lokale.
Ønsker I ligeledes et kamera med flere funktioner kan man tilkøbe Polycom EagleEye MSR Camera, der har indbygget motor, så zoom og panorering kan styres via fjernbetjening.

Bemærk
Polycom Trio 8800 Collaboration Kit understøtter PoE (Power over Ethernet), men skal man have strømforsyninger til skal disse købes særskilt.
Vi anbefaler at man sammen med Trio 8800 køber Polycom Premier service, der giver adgang til direkte support og service hos Polycom.

- 5” farve touch display (720 x 1280 pixel)
- Bluetooth 4.0 og NFC
- 3 indbygget NoiseBlock mikrofoner
- Mulighed for udvidelse af eksterne mikrofoner
- Kan forbindes til netværk via LAN eller WiFi
- Understøttelse af AirPlay og Miracast via Visual+ boksen
- PoE understøttelse

 

Data Sheet EN

Polycom RealPresence Trio 8800 Collaboration Kit EagleEye Mini
  • Polycom Trio 8800
  • Polycom Skype konferencetelefon
  • Polycom konferencetelefon Trio 8800
  • Polycom EagleEye Mini
  • Polycom webcam
  • Polycom Visual+
  • Polycom Skype for Business
  • Polycom mødeløsning