Polycom VoxBox

Skype for Business Mobiltelefon PC
Varenr.: 42419
(2200-49000-025)

Lagerstatus: På lager

2.040,00 DKK

DETTE PRODUKT ER UDGÅET

Polycom VoxBox er en speakerphone i et kompakt design, der gør den mobil at have med rundt omkring. Uanset om du skal have den med på forretningsrejsen, ude hos en kunde, på hotellet eller blot bruge den i et af kontorets møderum – den klarer det hele.

Fantastisk lyd
Højttaleren i Polycom VoxBox giver på trods af sin størrelse en fyldig lyd, så alle mødedeltagere kan høre hvad der bliver sagt. Den anvender også Polycom HD Voice teknologi, der sørger for at lyden går klart og tydeligt igennem, så man aldrig er i tvivl om hvem der sige hvad.
Der er desuden fire indbygget mikrofoner i VoxBox, der med Polycom’s NoiseBlock teknologi sørger for at det man siger bliver leveret i ren form til personen i den anden ende. Det fjerner baggrundslyde som f.eks. klikke lyde fra tastatur eller folk der sidder og spiser under mødet. Mikrofonen går desuden automatisk på mute, når der ikke tales, så der ikke kommer noget unødig lyd med i samtalen.

Nem at forbinde
Du kan hurtigt koble din Polycom Voxbox til din computer via USB og den vil straks være klar til brug, idet den er Skype for Business certificeret. Du kommer altså hurtigt i gang, når der skal foretages et spontant mødekald.
Hvis du f.eks. er til møde hos en kunde og skal hive en kollega med ind i samtalen kan du også forbinde VoxBox til din Apple iPhone eller Android smartphone via Bluetooth 4.1 og dermed få en klar lyd til samtalen.

- Speakerphone til små møder
- USB 2.0
- Bluetooth 4.1
- Vejer kun 372 g.
- Polycom HD Voice og NoiseBlock teknologi
- 360° mikrofoner med 3 meters dækning
- Leveres inkl. rejsetaste og 1.2 m. USB kabel
- 3 m. sikkerhedskabel medfølger

Data Sheet EN

Polycom VoxBox
  • Polycom VoxBox speakerphone
  • VoxBox speakerphone
  • Polycom VoxBox mødetelefon
  • Polycom VoxBox til mødekald
  • Polycom VoxBox Skype højttaler