Profil

profilbillede

 

Globe Systems A/S leverer løsninger til en femtedel af de 2.500 største danske virksomheder og har haft positiv kundevækst siden 2006.

Siden 1999 har vi udviklet og solgt kommunikations udstyr. Vores udgangspunkt var headsets til kontorer og callcentre, hvor vi specialiserede os inden for IT og arbejdsmiljø. Siden hen er mange kommunikationsformer og udstyr smeltet sammen.

 

Vores vision er at blive Danmarks foretrukne leverandør af kommunikations udstyr til danske arbejdspladser i relation til telefoniløsninger og Unified Communication. Vi vil anbefales qua vores uvildige og professionelle tilgang til vores brede produktudvalg, vores service, faglige kompetencer, tværfaglige partnerskaber og troværdighed & moral.

Globe Systems A/S var Gazelle virksomhed i 2006 og 2008.gazelle logo
Globe Systems A/S har i 2008 stiftet et søsterselskab, Plenom a/s, der udvikler og sælger Busylight løsninger til det meste af verden.

 

Globe Systems A/S har selskab i Norge, Sverige og Finland,og leverer og servicere flere danske kunders nordiske filialer og datterselskaber i de respektive lande

Headsets
Vi er Danmarks anerkendte og uvildige multibrand headsetforhandler. Certificeret Jabra Goldpartner, kåret i 2009, 2010 og 2016 som GN Netcom’s bedste nordiske headset leverandør og betegnes samtidig af Plantronic’s danske distributør som en af deres mest kompetente headsetspecialister. Vi udvikler og producerer vores egne Globe produkter og kan tilbyde et komplet sortiment af Sennheiser headsets.

 

Vi udvælges jævnligt som leverandør til de mange store Unified Communication projekter, som gennemføres for tiden, blandt andet Danmarks største enkeltstående UC projekt på >10.000 headsets til Vestas. Vores speciale inden for Unified communication er Microsoft Skype for Business, hvor vi samarbejder med flere af de mest anerkendte af Microsofts leverandører.

AV / Videokonference:
Sammen med partnere leverer vi AV- og videokonference løsninger fra blandt andet Polycom, som er markedsledende i både Europa og USA. Polycom kårede Globe Systems til at være Nordic Voice Partner of the Year i 2017.

Busylight Office intelligence:
Sammen med vores søstervirksomhed Plenom a/s har vi opfundet Busylight, der kan forbedre både arbejdsmiljø og produktivitet i de fleste virksomheder.

Kurser og undervisning i Microsoft Skype for Business:
Sammen med UC Change ApS sikrer vi at medarbejderne tager de nye værktøjer til sig og derigennem, at din virksomhed oplever reel og markant værdi af Skype for Business. Træning af medarbejderne i de nye værktøjer er en del af den Organisatoriske Implementering.

Unified communication:
Vi er totalleverandør af kommunikationsudstyr til alle Unified communication løsninger.