EPOS Sennheiser Impact SDW 5013

Skype for Business PC
Varenr.: SH506578
(506578)

Lagerstatus: På lager

2.469,00 DKK

Sennheiser SDW 5013 er et elegant trådløst headset, der gør det nemt at foretage kald på din computer. Med op til 180 m. rækkevidde kan du bevæge dig frit rundt under en samtale.

Hurtigt i gang
Basen til Sennheiser SDW 5013 tilsluttes din PC eller Mac via det medfølgende USB- kabel og så er du klar til at tale med dine kunder. Dette Sennheiser headset er certificeret til Microsoft Skype for Business og er ligeledes kompatibel med mange andre softphones fra af markedets førende producenter som Cisco, Avaya og Unify.

Udvidelsesmuligheder
Skulle du på et senere tidspunkt få behov for at kunne anvende SDW 5013 med din mobiltelefon, så er det muligt at tilkøbe Sennheiser BTD 800 USB adapter, der sættes i basestationen til dit headset. Herved får du mulighed for at parre din telefon via Bluetooth og så kan du anvende dit Sennheiser headset til både computer og smartphone.

Flere bæreløsninger
Sennheiser SDW 5013 har et design, der sigter efter komfort til brugeren. Har du en lang arbejdsdag med mange kald er det vigtigt, at dit headset er behageligt at have på. På SDW 5013 får du flere valg af bærestil, så du kan tilpasse det efter hvad du synes bedst om. Der medfølger høvedbøjle, nakkebøjle og ørekrog.

Godt med batteri
Du får op til 10 timers taletid på en hel opladning af Sennheiser SDW 5013, så det rækker normalt til en almindelig arbejdsdag. Hvis du dog har glemt at sætte dit headset til opladning dagen før kan du f.eks. sætte det til, når du går til frokost. Batteriet oplades 50% på kun 30 min., så du hurtigt kan få liv i det.

Hvad er der i kassen?
Opladerbase, headset, hovedbøjle, nakkebøjle, ørekrog, ekstra ørepuder (S, L), USB- kabel, strømforsyning og quick guide.

- Trådløst mono headset
- Op til 180 m. rækkevidde
- Op til 10 timers taletid
- Hurtig opladning
- Statuslampe i headset
- Noise Cancelling mikrofon
- Certificeret til Skype for Business

 

Data Sheet DE

Data Sheet EN

Manual DE

Manual DK

Manual EN

Manual SE

Sennheiser SDW 5013
  • Sennheiser SDW5013
  • Sennheiser SDW-5013
  • Sennheiser SDW headset
  • Sennheiser Skype headset
  • Headset til computer
  • Sennheiser headset til PC
  • Trådløst Skype headset