EPOS Sennheiser Impact SDW 5014

Skype for Business Mobiltelefon PC
Varenr.: SH507002
(507002)

Lagerstatus: På lager

2.849,00 DKK

Sennheiser SDW 5014 trådløst headset, der gør det muligt at tage kald både fra din computer og mobiltelefon. Med flot design, lang rækkevidde og godt med taletid leverer dette Sennheiser headset en løsning, der sikrer dig høj kvalitet.

Nemt setup
Det er let og hurtigt at få forbundet Sennheiser SDW 5014 med din telefon. Du skal blot parre headset basen med din mobil via Bluetooth menuen på din telefon og så er du klare til at anvende dit Sennheiser headset. Det er lige så let at koble til din PC eller Mac, og du skal blot sætte USB- kablet i din compuer og så er du klar.
Sennheiser SDW 5014 er Skype for Business certificeret og er ligeledes kompatibel med en stor del af markedets førende UC-løsninger.

Headset lige efter dit hoved
Med Sennheiser SDW 5014 har du mulighed for at tilpasse dit headset, så det passer dig bedst. Du får en hovedbøjle med, der kan justeres efter din hovedstørrelse. Derudover er der også nakkebøjle og ørekrog med, hvis du foretrækker en anden bæreløsning.

Batteri
Du kan tale i op til 10 timer, når dit SDW 5014 headset er fuldt opladet og det tager ca. en time at oplade det. Skal det gå stærkt kan du endda oplade 50% af batteriet på kun 30 min.

Sikkerhed
Sennheiser SDW 5014 anvender 128- bit kryptering i forbindelsen mellem headset og basestationen, så din samtaler ikke kan opsnappes og aflyttes.
Samtidigt bliver du beskyttet mod såkaldte akustiske chok med ActiveGard teknologi, som Sennheiser har udviklet til at stoppe høje lyde, der skratter i dit headset. Hermed forebygger dit Sennheiser headset, at din hørelse bliver udsat for stress i løbet af dagens mange kald.
Din kunde vil også opleve den bedste lyd, idet mikrofonen anvender Voice Detection teknologi, der får din stemme til at fremstå klart mens baggrundsstøj bliver filtreret fra.

Hvad er der i kassen?
Opladerbase, headset, hovedbøjle, nakkebøjle, ørekrog, BTD 800 USB Bluetooth adapter, ekstra ørepuder (S, L), USB- kabel, strømforsyning og quick guide.

- Trådløst mono headset
- Op til 180 m. rækkevidde
- Op til 10 timers taletid
- Hurtig opladning
- Statuslampe i headset
- Noise Cancelling mikrofon
- Certificeret til Skype for Business

Data Sheet DE

Data Sheet EN

Manual DE

Manual DK

Manual EN

Manual SE

Sennheiser SDW 5014
  • Sennheiser SDW5014
  • Sennheiser SDW-5014
  • Headset til mobil og pc
  • Trådløst Skype headset
  • Sennheiser headset PC
  • Sennheiser SDW PC headset
  • Sennheiser kontor headset