EPOS Sennheiser Impact SDW 5015

Skype for Business Bordtelefon PC
Varenr.: SH506590
(506590)

Lagerstatus: På lager

2.769,00 DKK

Sennheiser SDW 5015 er et alsidigt trådløst headset, der passer godt ind i det moderne kontormiljø. Du får op til 180 m. rækkevidde og der er integreret statuslampe på siden af højttaleren, så dine kolleger kan se om du er optaget.

Samler dine kald
Med SDW 5015 får du en løsning, der kan anvendes både til din fastnettelefon og computer. Der medfølger USB- kabel, så du kan tilslutte din PC eller Mac, og så kan du foretage kald på din softphone. Sennheiser SDW 5015 er blandt andet certificeret til Microsoft Skype for Business og er kompatibel med mange af markedets førende softphone løsninger.

Vil du bruge headset med mobil?
Hvis du ønsker at kunne anvende Sennheiser SDW 5015 til din smartphone har du mulighed for at tilkøbe Sennheiser BTD 800 USB Bluetooth adapter, som sættes i basen til dit headset.
Så kan du tilkoble din mobiltelefon trådløst og kan gå frit rundt og tale i dit headset under en samtale.

Flere bæremuligheder
Sennheiser SDW 5015 er designet til at kunne bruges til en lang arbejdsdag. Det kræver at dit headset er behageligt at have på. Derfor kan du tilpasse SDW 5015 til netop den bærestil, som du synes bedst om.
Der medfølger almindelig hovedbøjle, nakkebøjle og ørekrog. Alle tre løsninger sidder let på hovedet og giver dig en positiv oplevelse af dit Sennheiser headset.

Headset til hele dagen
Batteriet i SDW 5015 giver dig op til 10 timers taletid på en opladning og kan derfor sagtens anvendes hele dagen. Skulle du have glemt at have sætte dit strøm til dit headset dagen før kan du hurtigt få liv i det. Det tager kun 30 min. at oplade batteriet 50% og ca. en time for at få det fuldt opladt.

Sikkerheden i top
Den trådløse DECT forbindelse mellem headset og base anvender 128-bit kryptering, så dit kald ikke kan blive aflyttet.
Derudover er du som bruger beskyttet af Sennheiser ActiveGard, der forebygger akustisk chok. Dvs. pludselige høje lyde bliver dæmpet, så du ikke får støj ind i øret.
Mikrofonen på Sennheiser SDW 5015 er ligeledes todelt, så der er en mikrofon, der peger væk fra dit headset og registrerer støj og en du taler ind i. På den måde kan dit headset intelligent gå ind og sætte fokus på din stemme og fjerne baggrundsstøj, så den du taler med hører dig højt og tydeligt.

Hvad er der i kassen?
Opladerbase, headset, hovedbøjle, nakkebøjle, ørekrog, ekstra ørepuder (S, L), USB- kabel, strømforsyning, mellemkabel til fastnettelefon og quick guide.

- Trådløst mono headset
- Op til 180 m. rækkevidde
- Op til 10 timers taletid
- Hurtig opladning
- Statuslampe i headset
- Noise Cancelling mikrofon
- Certificeret til Skype for Business

Data Sheet DE

Data Sheet EN

Manual DE

Manual DK

Manual EN

Manual SE

Sennheiser SDW 5015
  • Sennheiser SDW 5015 headset
  • Sennheiser trådløst headset
  • Headset til Skype
  • Trådløst UC headset
  • Headset til fastnet
  • Sennheiser headset