EPOS Sennheiser Impact SDW 5016

Skype for Business Bordtelefon Mobiltelefon PC
Varenr.: SH507014
(507014)

Lagerstatus: På lager

2.995,00 DKK

Sennheiser SDW 5016 er et elegant headset, der nemt lader dig foretage og du får op til 180 m. rækkevidde til frit at bevæge dig rundt mens du taler med dine kunder. Der er indbygget statuslampe, der viser om du er optaget eller ledig.
 
Et headset til det hele
Uanset om du foretager kald på fastnettelefon, computer eller mobiltelefon, så er Sennheiser SDW 5016 klar til det hele. Du kan nemt tilsluttet din PC eller Mac via det medfølgende USB- kabel og din smartphone parres let via Bluetooth.
Dit SDW 5016 headset er certificeret til Skype for Business og er kompatibel med langt de fleste af markedets mest populære softphone løsninger.
Ønsker du at foretage kald, hvor en kollega skal lytte med er det også muligt at koble op til tre ekstra SDW 5016 headset på trådløst, så I kan foretage konferencekald eller lave oplæring af nye medarbejdere.

Headset som du vil have det
Til en lang arbejdsdag er det vigtigt, at dit headset sidder godt på hovedet. Sennheiser SDW 5016 leveres med både hovedbøjle, nakkebøjle og ørekrog. Det gør det muligt at vælge den bæreløsning, som passer dig bedst, så du får en behagelig oplevelse af at have dit trådløse headset på.

Batteri til hele dagen
Du får op til 10 timers taletid på en fuld opladning af batteriet i Sennheiser SDW 5016. Det er ligeledes hurtigt at oplade, hvor du på kun 30 min. får 50%.
Du kan altså godt forvente at få et trådløst Sennheiser headset, der klarer skærene gennem de mange timer på kontoret.

Fokus på sikkerhed
Den trådløse DECT protokol Sennheiser SDW 5016 anvender mellem headset og base anvender 128-bit kryptering, så din samtale er sikret mod aflytning.
Dit øre er ligeledes beskyttet mod akustisk chok af Sennheiser’s ActiveGard teknologi, som sørger for at pludselige høje lyde ikke bare farer igennem højttaleren.
Der sidder to mikrofoner i SDW 5016, hvoraf den ene sætter fokus på din stemme og den anden registrerer og filtrerer baggrundsstøj fra. På denne måde går din tale tydeligt igennem til din kunde.

Hvad er der i kassen?
Opladerbase, headset, hovedbøjle, nakkebøjle, ørekrog, BTD 800 USB Bluetooth adapter, ekstra ørepuder (S, L), USB- kabel, strømforsyning, mellemkabel til fastnettelefon og quick guide.

- Trådløst mono headset
- Op til 180 m. rækkevidde
- Op til 10 timers taletid
- Hurtig opladning
- Statuslampe i headset
- Noise Cancelling mikrofon
- Certificeret til Skype for Business

Data Sheet DE

Data Sheet EN

Manual DE

Manual DK

Manual EN

Manual SE

Sennheiser SDW 5016
  • Sennheiser SDW 5016 headset
  • Sennheiser Skype headset
  • Headset til kontor
  • Sennheiser headset 5016
  • Headset med nakkebøjle
  • Sennheiser headset trådløst
  • Sennheiser trådløst headset