EPOS Sennheiser Impact SDW 5036

Skype for Business Bordtelefon Mobiltelefon PC
Varenr.: SH507018
(507018)

Lagerstatus: På lager

3.069,00 DKK

Sennheiser SDW 5036 er headset til dig, der tager mange kald i løbet af dagen og ønsker en løsning, hvor både kvalitet og komfort er i høj kvalitet. Det egner sig f.eks. til det åbne kontor, reception og call center.

Alsidigt headset
Du får samlet dine kommunikationsløsninger i ét med Sennheiser SDW 5036. Både fastnettelefon, computer og mobiltelefon kan kobles til dit headset, der automatisk tager kald fra den enhed, hvor kaldet kommer fra. Din PC eller Mac tilsluttes ved hjælp af det medfølgende USB- kabel og din mobil tilsluttes trådløst med Bluetooth.
Sennheiser SDW 5036 er kompatibel med mange af markedets førende softphone løsninger og er certificeret til Microsoft Skype for Business.
Det er ligeledes muligt at koble op til tre ekstra SDW 5036 headset til basen, så flere kan lytte med på en samtale. Det kan f.eks. være ved et konferencekald eller når der skal oplæres nye kolleger.

Busylight og komfort
Der er indbygget Busylight lampe på siden af højttaleren på Sennheiser SDW 5036. Den lyser automatisk rødt, når du har gang i en samtale, så folk omkring dig kan se, at du er optaget.
Dit Sennheiser headset bæres med hovedbøjle, der sidder behageligt på hovedet. Bøjlen kan justeres til at passe dit hoved og højttaleren hviler på øret med en blød pude. SDW 5036 er med andre ordre designet til at du skal kunne holde ud at have det på i længere tiden uden det er til gene.

Strøm til hele dagen
Du får op til 14 timers taletid på en fuld opladning af batteriet i Sennheiser SDW 5036. Det er ligeledes hurtigt at oplade, hvor du på kun 30 min. får 50% og 100% på ca. 90 min.
Du skal altså ikke bekymre dig om, at dit headset ikke holder til den lange arbejdsdag.

Kvalitet og sikkerhed
For at du skal kunne anvende headset i lang tid i løbet af dagen er det vigtigt, at du får en god oplevelse dine samtaler. Sennheiser ActiveGard teknologi er med det at beskytte dig for pludselig høje lyde og disse bliver dæmpet, så du ikke får stresset hørelsen i løbet af dagen.
Det er ligeledes to mikrofoner i ét i dit Sennheiser 5036 headset, som sørger for at adskille tale og baggrundsstøj. På denne måde får din kunde kun klar og tydelig lyd igennem, når I fører en samtale.
Sennheiser anvender 128-bit kryptering mellem dit headset og basen, så dine kald er sikret og du kan tale fortroligt med din kunde.

Hvad er der i kassen?
Opladerbase, headset med hovedbøjle, USB- kabel, BTD 800 Bluetooth adapter, strømforsyning, mellemkabel til fastnettelefon og quick guide.

- Trådløst mono headset
- Op til 180 m. rækkevidde
- Op til 14 timers taletid
- Hurtig opladning
- Statuslampe i headset
- Noise Cancelling mikrofon
- Certificeret til Skype for Business

Data Sheet DE

Data Sheet EN

Manual DE

Manual DK

Manual EN

Manual SE

Sennheiser SDW 5036
  • Sennheiser SDW 5036 headset
  • Sennheiser kontor headset
  • Trådløst Sennheiser headset
  • Sennheiser headset til PC
  • Trådløst headset til Skype