EPOS Sennheiser Impact SDW 5065

Skype for Business Bordtelefon PC
Varenr.: SH506598
(506598)

Lagerstatus: På lager

2.995,00 DKK

Sennheiser SDW 5065 er et solidt stereo headset, der giver dig lyd til begge ører og dermed øget fokus i samtalen. Det er en god løsning, hvis du sidder i støjfyldte omgivelser som f.eks. call center eller åbent kontor.

Tilslut flere enheder
Med Sennheiser SDW 5065 har kan du tilkoble både din computer og fastnettelefon på samme tid. Du kan dermed smertefrit tage kald uanset om de kommer fra din bordtelefon, Mac, eller PC.
SDW 5065 er optimeret til mange af markedets førende UC softphones og er certificeret til Microsoft Skype for Business.

Hvad med din smartphone?
Hvis du ønsker at anvende dit Sennheiser headset til din mobiltelefon er der mulighed for at tilkøbe Sennheiser BTD 800 USB Bluetooth adapter. Denne adapter sættes i basen på Sennheiser SDW 5065 og så kan din smartphone parres trådløst.
Har du endnu ikke et headset kan du også vælge at købe Sennheiser SDW 5066, der allerede har BTD 800 adapteren med i pakken.

Komforten i højsædet
Sennheiser SDW 5065 har en justerbare hovedbøjle, der kan tilpasses dit hoved, så dit headset sidder behageligt. Puderne hvilet blødt på begge ører, så du ugeneret kan have det på under de mange samtaler i løbet af dagen.
På siden af højttaleren sidder der en statuslampe, der lyser rødt, når du er optaget. Dermed kan folk omkring dig let se om du har en kunde i røret. På selve dit SDW 5065 headset kan du også besvare og afslutte kald, regulere volumen og anvende mute funktion.
Du får op til 180 m. trådløse rækkevidde med Sennheiser SDW 5065, så du kan bevæge dit frit rundt fra din plads mens du taler i telefon.

Lang taletid
Sennheiser SDW 5065 har et batteri, der giver dig op til 14 timers taletid. Det kan med andre ord sagtens klare en travl arbejdsdag med mange opkald.
Skulle du have glemt at sætte dit headset til opladning dagen før er det hurtigt at få strøm på igen. På kun 30 min. oplades 50% af batteriet i SDW 5065. Det tager ca. 90 min. at lade batteriet helt op.

Fokus på lyd og sikkerhed
Forbindelsen mellem dit Sennheiser SDW 5065 headset og basen anvender 128-bit kryptering. Dine samtaler er derfor sikret mod aflytning og du kan roligt have fortrolige samtaler med dem du taler med.
Dit Sennheiser headset beskytter dig med ActiveGard teknologi, der forhindrer akustiske chok. Det vil sige pludselige høje lyde, der kan genere hørelsen og give stress i løbet af dagen.
Mikrofonen i SDW 5065 er ligeledes designet til at give den bedste lyd til din kunde. Den adskiller din stemme fra baggrundsstøj, så personen du taler med hører dig højt og tydeligt under samtalen.

Hvad er der i kassen?
Opladerbase, headset med hovedbøjle, USB- kabel, strømforsyning, mellemkabel til fastnettelefon og quick guide.

- Trådløst stereo headset
- Op til 180 m. rækkevidde
- Op til 14 timers taletid
- Hurtig opladning
- Statuslampe i headset
- Noise Cancelling mikrofon
- Certificeret til Skype for Business

Data Sheet DE

Data Sheet EN

Manual DE

Manual DK

Manual EN

Manual SE

Sennheiser SDW 5065
  • Sennheiser SDW 5065 headset
  • Sennheiser 5065 headset
  • Sennheiser trådløst headset
  • Sennheiser Skype headset
  • Sennheiser Call Center headset
  • Headset til kontor