Jabra Noise Guide measurement unit

Varenr.: 23255
(14207-36)

Lagerstatus: På lager

4.475,00 DKK

Fokus på støj i virksomheden

Mange steder er man gået over til at arbejde i åbne kontormiljøer, hvilket letter kommunikation mellem kolleger. Det medfører også mere aktivitet omkring den enkelte medarbejder, som typisk mærkes i form af støj fra samtaler og telefoner, der ringer i baggrunden. Dette skaber så ofte udfordringer i form af manglende koncentration, samt løbende forstyrrelser.

 

Visuelt støjstop

Jabra Noise Guide er et målrettet værktøj, der skaber fokus på støjen i det åbne kontorlandskab. Som et trafiklys viser Noise Guide simplet om, der er for meget larm i form af farverne rød, gul og grøn. Det er derfor let for medarbejderne at se hvornår man skal tage hensyn til hinanden.

 

Placering er vigtig

Enheden kan monteres både på støjvægge og borde, så den tydeligt kan ses. Fod og vægbeslag bestilles særskilt.

 

Jabra Noise Guide software

Udover at have en effekt i det fysiske rum kan du med softwaren synkronisere din Noise Guide til PC og indstille den til at agere efter hvilen type kontor du og dine kolleger sidder i. Det kan f.eks. være et storrumskontor, hvor telefonerne ringer og kolleger taler sammen, eller et lokale, hvor der skal være ro og plads til koncentration.

Du kan desuden også føre statistik på støjen. Jabra Sound Guard lagrer fysisk tre måneders data, som let kan synkroniseres via USB-stik til din computer ved hjælp af SoundEar3® software.

 

- Nem at sætte op

- Forebygger støj og forstyrrelser

- Sæt fokus på koncentration

 

BEMÆRK: Bordstander og vægbeslag bestilles særskilt

 

Data Sheet EN

Tech Sheet EN

 

Jabra Noise Guide measurement unit
  • Jabra Noise Guide cubicle mount
  • Jabra Noise Guide table stand
  • Jabra Noise Guide colours
  • Jabra Noise Guide office environment
  • Jabra Noise Guide office environment