Unified Communication

Unified communication kampagne

 

Unified Communication


For at få succes med Unified Communication – uanset om det er en løsning fra Microsoft, Cisco, Avaya eller andre – så er valget og implementeringen af produktløsningerne vigtigt.

 

Vi har i Globe Systems Group været involveret i rigtig mange UC projekter. Vi hjælper med at identificere hvilke typer produkter, der tilfører mest værdi i de forskellige brugergrupper, som I angiveligt har i din virksomhed.

 

Vores bidrag til at gøre jeres UC løsning til en succes deles op i 4 faser:

 

1. Designe jeres løsning: Vi hjælper med at udvælge de bedst egnede produkter og services til de forskellige brugergrupper og behov, I har.

 

2. Prisstruktur: Vi garanterer, at I får de mest konkurrencedygtige priser og/eller mest værdi for pengene ud fra en helhedsbetragtning på projektet.

 

3. Levering og implementering: I kommer hurtigt og sikkert i gang. Vi leverer og hjælper med implementeringen i forhold til de ønsker, I har.

 

4. Support: Vi er jeres back up, hvis der er behov for hjælp efterfølgende. Vi vil være proaktive og holde jer orienteret om nyheder og opdateringer, så I er på forkant.

 

    

Quick links:

 

Headsets

 

Webcams

 

Busylight

 

Sælg dit gamle udstyr