Zoom

Kom nemt i gang med møder online!

Med Zoom får du en utrolig enkelt løsning til at afholde møder og undervisning online. Der er ingen tunge krav til hardware eller dyb, teknisk viden. Du skal blot bruge en simpel app for at kunne invitere din kunder eller kolleger ind til et møde.

 

 

Zoom Meetings

Zoom har et intuitivt interface, hvor du enten kan planlægge dine webinarer eller spontant oprette et møde med det samme. Dine mødedeltagere kan let komme på mødet via et delt link fra en mail, eller du kan sende en url direkte via chat, så I kan gå i gang med det samme.

 

Hvad får du med Zoom Meetings?


- Deltag nemt i møder via PC, Mac, tablet eller smartphone.

- Kræver ingen licens til mødedeltagere og gæster.

- Whiteboards, chat og virtuel håndsoprækning til undervisning online.

- Styr nemt mødet og undervisningen med mute- og chatkontrol.

- Optag møder.


 

Zoom Rooms

Med tredjepartshardware er der i kombination med Zoom Rooms mulighed for at indrette jeres mødelokaler og huddle rooms til at passe netop det behov I har for at kunne afvikle møder online.

Zoom understøtter meget af markedets førende konferenceudstyr og derfor kan man let sammensætte en løsning, der passer i lige fra det mindste møderum til det helt store konferencelokale.

 

Hvad får du med Zoom Rooms?

 

- Sammensæt mødelokaler og konferencerum efter jeres behov.

- Mødedeltagere kan nemt dele slides, tegninger og skærm under mødet.

- Virtuelle whiteboards.

- Samlede møder og undervisning online på tværs af flere lokationer.

- Optag møder.

Zoom Forhandler

Vil du vide mere?


Globe Systems er forhandler og integrator af Zoom. Hvis du ønsker at vide mere om hvilke muligheder der er for jeres virksomhed med Zoom og hvordan man kommer i gang, så tager vi gerne en uforpligtende snak.