Zoom Rooms udstyr

Zoom Rooms

Hele grundtanken i Zoom er, at det skal være nemt for alle at bruge. Du skal kunne komme i gang med et klik, så dit onlinemøde kan afholdes uden forsinkelse og besvær.

 

Uanset om du er på farten, på hjemmekontoret, eller sidder ved dit skrivebord på kontoret, så kan du hurtigt logge på et møde.

 

Nemt skal det være

Zoom Rooms

Den ide videreføres til de Zoom certificerede produkter, der findes på markedet. Man skal ikke stå og fumle med kabler og stik for at kunne afholde et videomøde.

Ideen bag et Zoom Room møderum er, at du skal kunne gå ind i lokalet og ved få klik starte mødet online og ubesværet afholde de vigtige salgsmøder og samtaler med jeres kunder.

 

Vi har samlet nogle af de bedste løsninger til Zoom Rooms, som du kan se nedenfor. Fælles for dem er, at de er brugervenlige og er lette at sætte op. 

 

Vil du vide mere?

Globe Systems er forhandler af de bedste produkter til Zoom. Hvis du ønsker at vide mere om hvilke muligheder der er for jeres virksomhed med Zoom Rooms og hvordan man kommer i gang, så tager vi gerne en uforpligtende snak.


 

 
pr. side

2 vare(r)

Sorter faldende
 1. Poly Studio X30 Video Bar & TC8 Touch Control
  14.189,00 DKK
  Varenr.: 89532 (2200-86260-101)

  - Videobar til små møderum

  - Til møder med op til 6 deltagere

  - Touch skærm til nem betjening  Vis detaljer
 2. Poly Studio X50 Video Bar & TC8 Touch Control
  23.829,00 DKK
  Varenr.: 89552 (2200-86270-101)

  - Videobar til små møderum

  - Til møder med op til 10 deltagere

  - Touch skærm til nem betjening  Vis detaljer
pr. side

2 vare(r)

Sorter faldende